VERKOOP BIOLOGISCHE GROENTES

Je kunt bij ons duurzame groentes inkopen voor betaalbare en eerlijke prijzen via:

Volg ons op:

Zelf-oogst | Vanaf vrijdag 21 juni 2024 kan je om de week bij ons zelf je groentes komen oogsten. Welke groentes geoogst kunnen worden ligt aan het seizoen.

Hoe werkt het?

Je neemt zelf een tas/ emmer of krat mee. Je parkeert je auto op ons erf en loopt naar de marktkraam. Hier leggen we uit hoe het werkt. Hierna kan je naar het land lopen om verschillende gewassen te oogsten. Welke groentes geoogst kunnen worden ligt aan het seizoen. We beginnen het seizoen met sla, spinazie en venkel. Dan komen de zomergroentes erbij zoals rode bieten, wortels en aardappels. En uiteindelijk hebben we ook heerlijke prei, knolselderij, ui, rode kool en pompoenen.

Wil jij van te voren weten welke groentes er te oogsten zijn? Kijk dan even op onze socials; op donderdag delen we wat er die week geoogst kan worden.

Heb je alles geoogst wat je wilde oogsten? Dan loop je terug naar de marktkraam en reken je hier de groentes af dit kan contant en met pin. Geniet lekker van je groentes en kom vooral nog een keer terug!

Edities 2024:
vr 21 juni van 16.00 tot 20.00 uur
vr 5 juli van 16.00 tot 20.00 uur
vr 19 juli van 16.00 tot 20.00 uur
vr 02 augustus van 16.00 tot 20.00 uur
vr 16 augustus van 16.00 tot 20.00 uur

Kuubkistenmarkten | Zodra het zelf-oogst seizoen voorbij is gaan wij weer kuubskistenmarkten organiseren!

Hoe werkt het?

Wij zetten onze kuubskisten met bewaarproducten zoals aardappels, wortels, uien, pompoenen klaar in de schuur. Je neemt zelf een tas, mand of krat mee en vult deze met de producten die je wilt hebben. Aan het eind loop je naar de marktkraam en reken je deze producten af. Dit kan met pin en contant.

We organiseren vanaf oktober elke maand een kuubskistenmarkt.

Zomermarkt | In de zomer organiseren we een zomermarkt met meerdere kraampjes met eerlijke en duurzame producten.

Hoe werkt het?

In de zomer van 2024 organiseren we voor het eerst een zomermarkt. De datum maken we z.s.m. bekend. Er zullen verschillende kraampjes zijn van ‘vrienden van de boerderij’. Met onder andere keramiek, kunst, en tweedehands kleding. We organiseren ook een aantal activiteiten en er zal natuurlijk een rondleiding zijn over de boerderij.

Heb jij interesse om ook op de markt te komen staan? Stuur dan een mail naar info@boerderijaandedijk.nl.

Webshop | Kan of wil jij niet zelf je groentes oogsten? Of wil je elke week genieten van onze lekkere groentes? Dan kan je op onze webshop een bestelling plaatsen.

Hoe werkt het?

In onze webshop kies je zelf welke groentes en hoeveelheden je wilt bestellen. Bestellen kan tot en met donderdagavond. Je kunt gemakkelijk via Ideal betalen.
Je bestelling staat op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur klaar op de boerderij of bij één van onze afhaallocaties.


@