Indiase curry met spitskool
Ingrediënten (voor 4 personen)
3 bosui
1 spitskool
200 gram snijbiet (gekleurde of groene kan beide) of spinazie
Indiase curry pasta
100 ml kokosmelk
250 gram rijst
eventueel kroepoek
Zo maak je het
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Snijd de spitskool in repen en vergeet niet het hart te verwijderen. Snijd de bosui fijn. Als je snijbiet gebruikt: haal de stelen van de snijbiet en snijd deze ook fijn. Gooi deze stelen daarna samen met de bosui in een pan met een beetje olie.
- Voeg de curry pasta toe en bak 1 minuut op hoog vuur.
- Snijd het blad van de snijbiet of spinazie klein. Voeg de spitskool en de spinazie/ snijbiet toe aan de curry en bak dit 5 minuten mee. Voeg daarna de kokosmelk toe en laat dit nog 5 minuten door pruttelen.
- Serveer de curry met rijst en eventueel kroepoek.